het verhaal van Nienke (38):

 

“Ik werk bij een luchtvaartmaatschappij en kreeg de kans om door te stromen naar een managementsfunctie. Ik was al begonnen met het sollicitatie-proces, het eerste assessment had ik met glans doorlopen. Ik had veel zin in deze baan, en toch speelden er ook twijfels. Ik had ooit een burn-out gehad en was ook bang om in een oude valkuil van te hard werken te stappen. Ik kwam bij Sanne met de vraag: wil ik die baan nou? wat speelt hier?

Tijdens de reading bleek dat ik eigenlijk wel was uitgekeken op de functie die ik nu had (dat klopte) en dat ik enthousiast was om een nieuwe, avontuurlijke stap te zetten in het werk (dat klopte ook). Ook zei ze dat het er uit alsof ik helemaal de juiste persoon op de juiste plek was (zo voelde het ook voor mij). Ook bleek dat ik graag meer vrije tijd wilde en tijd wilde hebben om creatief te schrijven. (huh? was dat zo? Ja!) Vervolgens benoemde ze waar mijn blinde vlek zat (de misvatting: hogere functie = minder tijd voor jezelf) En kwam er tijdens de reading naar voren dat ik gewoon kon aangeven wat voor mij een fijne en haalbare manier was om deze baan te kunnen doen (minder uren). Ik voelde gewoon dat ik zelf te kiezen had daarin, in plaats van al bij voorbaat te kijken vanuit de kaders en verwachtingen die ik dacht dat er bij deze baan hoorden (bekend thema, relatie met m’n vader, heb daar al veel in uitgezocht).

Gesterkt door deze inzichten ging ik naar huis. Geïnspireerd ook. Het was me duidelijk geworden dat ik deze baan graag wilde en op welke manier. Ik had antwoorden en wist nu waar de angel zat, daar was ik SUPERblij mee! Het voelde meteen al een stuk simpeler. Uiteindelijk heb ik onderhandeld over mijn voorwaarden, kreeg ik de baan en heb ik daarnaast tijd om aan een kinderboek te schrijven. Sommige beelden en woorden uit de reading bleven wel een jaar lang bij me.”

maak nu een afspraak!

het verhaal van Marian

het verhaal van Josine