Hoe gaat het in z’n werk?

Reading in 8 stappen:

Ik ontvang je op mijn kantoor in het Fijnhout gebouw. Het is een lichte ruimte in een industrieel pand vol creatieve ondernemers. Je krijgt koffie of thee, we gaan zitten aan tafel.

1. je vertelt (kort) iets over jezelf

Over wat je aanleiding is om een reading te laten doen. Soms is dat in één zin, soms is het meer een vage omschrijving. Dan gaan we beginnen.

2. reading

Tijdens je reading maak ik contact met jouw essentie. Ik vertel wat ik zie, dat doe ik opbouwend en vanuit vertrouwen in jouw kunnen. Je krijgt te horen over het proces waar je in zit. Wat de nieuwe dingen zijn waar je naartoe beweegt en welke oude dingen je achter je aan het laten bent.

Het verhaal ontvouwt zich vanzelf. Ik kijk naar:

Jij hoeft je niet te concentreren of open te stellen. Je kunt gewoon zitten en luisteren. Je kunt ook vragen stellen.

Ik kijk alleen naar wat jij over jezelf laat zien. Wat je voor jezelf wilt houden, blijft privé. In de toekomst kijken is ook niet mogelijk. Ik werk niet met engelen of gidsen. Ik zal je geen adviezen geven. Jij weet zelf het beste wat goed voor je is.

3. je voelt in je hele lijf dat het klopt

Het gaat steeds over de kern, de essentie. Jouw kern, jouw essentie. Je aandacht verschuift van je hoofd naar een dieper weten. Naar het punt waar je antwoorden op levensvragen vindt.

Je hoort de informatie van mij, je begrijpt het met je hoofd en je voelt in je hele lijf dat het klopt.

4. wat krijg je te horen?

Dingen die je éigenlijk al wel wist, éigenlijk wel al voelde, maar waar je misschien nog geen woorden voor had. Doordat ze door iemand anders benoemd worden, komt er bewustzijn en worden ze helder.

Het levert herkenning op. Over wat je aan het doen bent en waarom, wat je aan het uitzoeken bent in het leven. Waarom dingen nu gaan zoals ze gaan, waar je naartoe wil en hoe je dat wil gaan doen.

Je gaat begrijpen wat je tegenhield, wat het ingewikkeld maakte, welke angst of bezwaren er speelden. Wat je zicht op de situatie vertroebelde, of wat maakte dat je in een kringetje ronddraaide.

Er komen geen rare konijnen uit de hoge hoed. Meestal is er veel herkenning: ‘Oh inderdaad, dat wist ik ook eigenlijk wel!’, of ‘Hé wat fijn om te horen, dat is precies hoe het voelt!’. Of: ‘Oh! ja inderdaad, dát is het!’

5. overzicht en vertrouwen

Als alles benoemd is, ligt de situatie helder op tafel. Kwartjes zijn gevallen. Het ‘spook’ is hanteerbaar geworden.

Kracht en duidelijkheid komen tevoorschijn. Je voelt je gesterkt in het maken van keuzes. Je voelt je levenslustig. Je hebt vertrouwen dat je op de goede weg bent. Je kan weer verder.

6. healing

Tot slot krijg je nog een healing.

Er is veel gezegd en benoemd. Het is fijn om alles aan het eind van de sessie ook in je lichaam een plek te geven. Daarom krijg je na afloop een healing. Zodat alles in jou op z’n plaats kan vallen.

De healing is zonder aanraking en zonder woorden, het blijft op afstand van je lichaam. Duurt een minuut of tien. Alle informatie die je te horen hebt gekregen kan rustig landen in je lichaam. Zodat jij happy en lekker in je vel naar huis wandelt.

7. geluidsopname

Je reading wordt opgenomen, zodat jij thuis nog een keer kunt beluisteren hoe de reading is verlopen, wat ik je allemaal heb verteld. Je krijgt tijdens een sessie veel te horen. Het is prettig als je het gewoon over je heen kunt laten komen, wetende dat je een opname krijgt. Ik stuur ‘m aan je door na afloop.

8. zelf weer vooruit

Een reading heeft direct effect en werkt door op langere termijn. Na je reading kan je zelf weer vooruit, gesterkt door nieuwe inzichten.

Ik wil meer weten over Sanne!